Saygınlar Rusya Nakliye Hizmetleri

12.10.2023 - Perşembe 21:47
Saygınlar Rusya Nakliye Hizmetleri

Türkiye’den Rusya’ya giderken iki farklı güzergah kullanmaktayız. Bunlardan biri Zonguldak çıkışlı denizyolu, diğeri ise Ukrayna güzergahından karayolu nakliyedir.

Belirlenen gün ve tarihlerde Türkiye’den Rusya’ya nakliye hizmeti veren firmamız Rusya nakliye hizmetleri çalışmalarını güvenle yürütmektedir. Yollamak istediğiniz yükleri tam zamanında adrese teslim etmeyi taahhüt eden firmamız Saygınlar Nakliyat, alanında deneyimli çalışanları ile birlikte sizlere hizmet vermektedir. Türkiye’den Rusya’ya giderken iki farklı güzergah kullanmaktayız. Bunlardan biri Zonguldak çıkışlı denizyolu, diğeri ise Ukrayna güzergahından karayolu nakliyedir.

Çok geniş araç filosuna sahip olan firmamız Saygınlar Nakliyat, araçlarının bakımını düzenli olarak yaptırmaktadır. Aynı zamanda eşyalarınızı güvence altına alabilmek amacıyla CMR sigortası da gerçekleştirmektedir. C2 yetki belgemiz sayesinde müşterilerimize yeterince kurumsal firma olduğumuzu göstermekteyiz. Siz de güvenilir ve kurumsal hizmet almak istiyorsanız firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.

Rusya Frigo Nakliye

Rusya frigo nakliye çalışmalarımızı refeer tırlarımız eşliğinde gerçekleştirmekteyiz. Frigo taşımacılığı gerçekleştirdiğimiz tırlarımızın her birinde ısı sensörlü dorseler yer almaktadır. Böylece ürünleriniz yolculuk boyunca hiçbir şekilde bozulmaya uğramamakta aynı zamanda raf ömürleri de uzamaktadır. Rusya ile Türkiye’nin ikili ilişkileri oldukça sağlam olduğundan nakliye hizmetine de sıklıkla ihtiyaç duyulmaktadır.

Firmamız frigo taşımacılık kapsamında bitki, çiçek, yaş meyve sebze gibi ürünlerin gönderimini sağlamaktadır. Bu ürünler ülkemizden sıklıkla gönderilmektedir. Bizler de Saygınlar Nakliyat firması olarak ürünlerinizin ilk günkü tazeliklerini koruyarak adrese teslim edilmesini sağlamaktayız. Şoförlerimiz de oldukça deneyimlidir ve ürünlerin ısısını gün boyu takip edebilmektedir. Siz de frigo yüklerinizi ülkeye gönderebilmek için firmamızı tercih edebilirsiniz.

Rusya Parsiyel Nakliye

Rusya parsiyel nakliye hizmetlerimiz haftada 2 gün olmak suretiyle gerçekleşmektedir. Bunun için tırları bölümlere ayıran firmamız, müşterilerimizin eşyaları arasında oluşabilecek karmaşayı önlemektedir. Rusya parsiyel nakliye eşya taşımacılığının en büyük avantajı farklı kişilere veya firmalara ait eşyaların tek bir araçta götürülüyor olmasıdır. Bu sayede hiçbir müşteri vakit kaybı yaşamaz. Ayrıca hususi bir gönderim olmadığı için, güzergah üzerinde yer alan adreslere teslimat yapıldığından ücret bakımından da diğer taşımacılık yöntemlerine göre daha ergonomiktir.

Eşyalarınızı belirttiğimiz gün ve saat aralığında adrese teslim etmekteyiz. Parsiyel yükleriniz karayolu üzerinden adrese götürüldüğü için ortalama 1 hafta içerisinde teslimatı gerçekleşmektedir. Siz de her türlü parça eşya gönderimi yapmak için Saygınlar Nakliyat firmamız ile görüşebilir, randevu oluşturabilirsiniz.

Rusya Nakliye Fiyatları

Rusya nakliye fiyatları geniş kapsamda incelenmektedir. Çünkü taşınacak yük kriterleri ile kullanılacak taşımacılık yönteminin bu hususta çok büyük payı vardır. Sizler de uygun fiyatlara kaliteli taşımacılık hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.