Babaoğul Hurda Profesyonelliği

12.10.2022 - Çarşamba 12:06

Babaoğul Hurda Profesyonelliği

 

Babaoğul Hurda, 1998 yılından bu yana etik hizmet anlayışıyla çalışan köklü bir firmadır. Büyük, küçük pek çok müşteriye en iyi fiyatı vermenin yanı sıra kurumsal yapısıyla hurdacı anlayışını tamamen değiştirmiştir.

 

Babaoğul Hurda Hangi Hurdaları Alır?

 

- Sarı pirinç hurdalar

- Makine hurdaları

- Demir hurdalar

- Kurşun hurdalar

- Alüminyum hurdalar

- Bakır hurdalar

- Kablo hurdası

- Çelik hurdalar

- Akü hurdası

- Kağıt hurdalar

- Krom hurdalar

- Elektronik hurdalar

 

Sizler Babaoğul Hurdanın hurdacı iletişim adreslerinden ulaşın. Elinizdeki hurdaların fotoğraflarını çekin. Kaba bir teklif verelim. Gelip yerinde tespit yapıp hurdaci son fiyatı verelim ve hurdayı kendi araçlarımızla alalım.

İşinde uzman ekibimiz misyon edindiğimiz dürüst, güvenli ve kaliteli hizmet anlayışımızı size memnuniyetle gösterecektir.

 

Babaoğul Hurda İstanbul bölgesinde alım satım yapan en büyük hurdaci firmasıdır. Kaliteli, nitelikli hizmet anlayışıyla müşterilerin tercih ettiği, uzun soluklu bir iş ortaklığı kurabildikleri Babaoğul Hurda, dürüst iş ahlakı misyonundan asla ödün vermez.

 

Babaoğul Hurda, yaptığı işin önemini farkındadır. Hurdaların atıl kapasite olarak doğaya ve şehrin ekolojisine zarar vereceğini bilir. Dolayısıyla her zaman geri dönüşüme faydalı olmayı hedefler.

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.