Estenet Kafes Teli Üretimi

01.12.2022 - Perşembe 11:20

Estenet Kafes Teli Üretimi

Kafes teli birçok kullanım alanı ve güvenliği olan tellerden biridir. Tel örgü çeşitleri istenilen ebat ve boyutlarda yerli olarak üretilmektedir. Ayrıca kafes telleri; İstenilen göz ölçülerinde veya tel kalınlıklarında da üretilmektedir. Tel örgü fiyatları açısından diğer tel örgü çözümlerine göre oldukça ekonomiktir.

 

Kafes teli kullanım alanları nelerdir?

 

Kafes teli uygulama alanları çok çeşitli ve geniştir. Tel çit çeşitleri arasında ortak bir kullanım alanına sahiptir. Kafes teli kullanımı için tercih edilen alanlar genel olarak:

 

inşaat alanı,

Endüstri sektörü,

maden endüstrisi,

Çevre güvenliğini sağlamak,

Panel çit gerektiğinde,

Hayvanların güvenliğini ve bölge sınırlarını sağlamak,

hobi alanlarında

havalandırma sistemlerinde,

soğutma sistemlerinde

klima için,

Ekran teli yapmak için kullanılır.

Yukarıda belirtilen uygulamalara ek olarak, hasır tel çözümleri ayrıca otomotiv satış sonrası sektöründe, tel sepet veya sıva altı montaj için kullanılmaktadır. Kural olarak, gözenekleri nedeniyle elenebilir ve ayrılabilir. Değirmencilik endüstrisi, en yoğun ve yoğun kullanılan endüstriler arasında sayılmaktadır. Değirmencilik sektöründe kullanım için tercih edilen kafes teli özelliklerinden olmazsa olması paslanmaz ve galvanizli olmasıdır. Kafes teli imalatımızın tamamında paslanmaya karşı dayanıklı sıcak daldırma galvanizli tel kullanılmaktadır. Kullanılan ızgara teli galvaniz tel özelliğinden dolayı paslanmaz ve ilk günkü uygunluğundan dolayı uzun süre kullanılabilir. Ağ boyutu ve tel çapı, müşterinin gereksinimlerine göre yapılabilir.

 

Kafes Teli özellikleri nelerdir?

Kefes teli, oldukça işlevsel tel türlerinden biridir. Kafes teli istenilen göz ölçüsü ve tel kalınlığına göre yerinde yapılabilir. Sayısız uygulama ile istenilen özelliklerde üretilebilen kafes telini istenilen uzunlukta toplar halinde kesilebilmektedir. Ayrıca istenilen ölçülerde çok hassas kesimli paneller de üretilmektedir. Tel örgü üretiminde kullanılan tüm malzemelerin yüksek kalitede olmasını tercih edilmelidir. Bu nedenle tüm ürünlerin kullanım ömrü oldukça uzundur.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.